fbpx
LOADING...
 
 
 

Autoškola Trag d.o.o.

 

 

 Autoškola Trag je osnovana 1993. godine u Pakracu i djeluje na adresi Trg 76. bataljuna 3, te provodi obuku za "A1" i "B" kategoriju.

Posjedujemo vlastiti klimatizirani poslovni prostor s modernom multimedijski opremljenom učionicom i nova klimatizirana vozila.

 

   

 Dugogodišnje iskustvo u osposobljavanju kandidata za vozače jamstvo je naše kvalitete. Cilj nam je ostati vodeća autoškola u Pakracu i okolici. Zadatak je neprestano ulaganje i stručno usavršavanje djelatnika, zatim ulaganje u nove moderne informatičke i multimedijalne tehnologije, postaviti visoke kriterije u kvaliteti obuke kandidata za vozače i time pridonijeti većoj sigurnosti svih nas koji sudjelujemo u prometu.  

 

     Svi zainteresirani se mogu javiti u prijemnom uredu svaki dan od 10 do 14 sati, petkom od 8 do 12 sati, Trg 76. bataljuna 3, Pakrac.

 

 

Nakon prijave i upisa, autoškola organizira nastavu iz Prometnih propisa i sigurnosnih pravila u večernjim satima ili po dogovoru. Tečajevi počinju svaki mjesec. Osim toga dogovaramo i tečaj iz Prve pomoći u organizaciji gradskog Crvenog križa Pakrac.

     Nakon položenog ispita iz Prometnih propisa i sigurnosnih pravila, nastavlja se obuka iz Upravljanja vozilom. Po vlastitoj želji se bira instruktor vožnje i vozilo. Instruktori imaju dugogodišnje iskustvo u obuci. Vožnja se obavlja na širem području Pakraca, Lipika i Daruvara te odlaska na autocestu preko Novske ili Kutine.

Svi ispiti se održavaju u "AK Daruvar" u organizaciji HAK-a.

Online učenje