fbpx

Test

098/503-446

 
 
 

Panel 1

BOGATO iskustvo!

Autoškola Trag je osnovana 1993. godine u Pakracu i djeluje na adresi Trg 76. bataljuna 3. Dugogodišnje iskustvo u osposobljavanju kandidata za vozače jamstvo je naše kvalitete.

Panel 2

Online test

Autoškola Trag pruža svim svojim kandidatima online učenje putem modernog multimedijskog sustava Moodle. Sustav omogučuje kontinuirano pračenje i testiranje kandidata tijekom polaganja prometnih propisa i sigurnosna pravila.

Panel 3

Kategorije

Autoškola Trag provodi obuku za "A1" i "B" kategoriju. Posjedujemo vlastiti klimatizirani poslovni prostor s modernom multimedijski opremljenom učionicom i nova klimatizirana vozila.

Upisi u tijeku!

 

    Moodle je e-learning softver.

Sustav Moodle se koristi u raznim okolinama, od edukacijskih ustanova do velikih tvrtki. Najčešća funkcija mu je prenijeti sadržaj za učenje što većem broju korisnika. Ovakva platforma čini znanje dostupno svima kojima je to potrebno, s bilo kojeg mjesta na svijetu gdje postoji pristup internetu (pametni telefon, tablet, osobno računalo). 

   

 

Čemu služi Moodle?

 

Pogodan je i kao dodatak tradicionalnoj nastavi u učionici, ali i za stvaranje dinamičnih online zajednica za učenje.

 

 

Autoškola Trag koristi Moodle za učenje i testiranje svojih kandidata kako bi lakše i kvalitetnije položili Prometne propise i sigurnosna pravila u sklopu obuke za A1 i B kategoriju vozila.